cautisCAUTIS a luat fiinta in 1993, ca o companie avand ca activitate principala fabricarea de confectii metalice. Dar CAUTIS s-a desprins din tiparul obisnuit al firmelor romanesti de profil asemanator cu al nostru, oferind un pachet complex de produse si servicii, adaptat cerintelor clientului.
La CAUTIS, ne-am propus de la bun inceput sa nu oferim tuturor aceleasi produse si servicii, fapt care ar fi limitat performanta companiei noastre la un nivel mediocru, exagerat de generalist. In schimb, am preferat sa ne adaptam cerintelor fiecarui client, oferind deseori servicii suplimentare; astfel, gama produselor noastre a crescut, diversificandu-se, iar angajatii nostri au capatat un volum de experienta considerabil.
De asemenea, compania noastra integreaza in mod constant cele mai noi tehnologii si metode de lucru. Acest proces continuu de invatare si schimbare ne permite sa va oferim produse si servicii performante, care tin pasul cu cele ale companiilor internationale de profil.
Competitivitatea si calitatea produselor noastre nu sunt singurii factori care au dus la cresterea reputatiei CAUTIS. Inca de la infintarea companiei, am actionat mereu conform celor mai stricte principii de etica a afacerilor. Relatiile noastre cu toti clientii au fost si sunt definite prin transparenta si onestitate, ceea ce explica numarul mare de clienti fideli.
Domeniul de activitate al firmei CAUTIS

In afara de producerea si comercializarea confectiilor metalice, CAUTIS va ofera si:

Caroserii auto
De la caroserii auto specializate pana la caroserii speciale, caroseriile auto CAUTIS va ajuta sa transportati marfuri din cele mai diverse in conditii excelente. Comandati dotarile noastre speciale pentru caroserii auto si veti rasufla usurat, stiind ca alimentele transportate vor ajunge nealterate la destinatie sau ca bunurile valoroase vor fi in deplina siguranta.

Agregate frigorifice
Va surade ideea unor instalatii de racire ultramoderne la preturi convenabile? Le gasiti la CAUTIS: aparate de prima calitate, produse de prestigioasa firma ALEX ORIGINAL, lider mondial in domeniu.

Masini OMAX de taiere cu jet
Aceste instalatii va sunt de mare folos daca aveti de realizat o piesa metalica de mare finete sau daca trebuie sa realizati rapid o lucrare de taiere intr-un material dur. Control computerizat, simplitate neasteptata a operarii, diversitatea materialelor si tehnicilor de prelucrare – sunt numai cateva din avantajele pe care le veti avea fata de concurenta.

Servicii de vopsire electrostatica
Aceasta este o metoda moderna de vopsire a suprafetelor metalice, mult mai rezistenta si fina decat metoda obisnuita.

Constructii civile si industriale
Un aspect modern si practic al locului de munca imbunatateste calitatea muncii desfasurate in locatia respecticv. Daca aveti nevoie de o astfel de constructie, apelati cu incredere la CAUTIS.