CAUTIS presteaza servicii de vopsire electrostatica de calitate. Ca in orice alt domeniu de activitate al companiei noastre, satisfacerea cerintelor clientului reprezinta un deziderat de baza pentru lucratorii nostri.

De ce vopsirea electrostatica?
La CAUTIS, mergem vopelectr2_qcyvmereu inainte, adoptand fara ezitare noi tehnologii precum vopsirea electrostatica. Atunci cand ni se prezinta o alternativa noua, testata si viabila, care inlocuieste o metoda mai veche si mai ineficace, reactia noastra este sa invatam cat mai repede noua metoda de lucru.

Chiar daca acest lucru inseamna realizarea unor schimbari drastice ale unei modalitati de lucru care ne-a devenit familiara si la indemana, nu ezitam sa ne adaptam la noua tehnologie. Dar recompensele merita tot efortul, principala fiind aceea ca suntem in stare sa va oferim, mereu, cele mai bune produse si cele mai bune servicii.

 

Avantajele vopsirii electrostatice

Vopsirea electrostatvopelectr1_pjoaica foloseste principiul atractiei intre sarcini opuse pentru a acoperi suprafetele din metal si anumite tipuri de plastic cu un strat uniform de vopsea. Spre deosebire de vopselele traditionale, lichide, stratul aplicat prin vopsire electrostatica nu prezinta iregularitatile, diferentele de nivel, formele de picaturi si de bule de aer care apar, deseori, pe straturile de vopsea obisnuita.

Vopseaua electrostatica este mult mai rezistenta decat cea lichida, iar vopsirea electrostatica nu dauneaza mediului inconjurator pentru ca nu exista solventi care sa se evapore in aer sau sa ajunga in apa.
Firma noastra dispune de un spatiu special amenajat pentru realizarea operatiilor de vopsire electrostatica. De asemenea, lucratorii nostri au la dispozitie aparate performante care asigura un nivel inalt de calitate a vopsirii.